LinkedIn Twitter YouTube

WORKSHOP "HET NIEUWE MODEL RISICOBEHEERSING VOLMACHTEN"

Het nieuwe model “Risicobeheersing Volmachten” staat klaar op VolmachtBeheer. In de loop van dit jaar moeten 116 controletaken worden uitgevoerd. Maar hoe voer je die taken uit en wat verwacht de volmachtgever van je. De Workshop “De praktische uitvoering van het nieuwe model Risicobeheersing Volmachten” geeft hier antwoord op!

Voor volmachten die het self assessment gevolmachtigde agenten (SAGA) hebben toegepast, is het model Risicobeheersing Volmachten een uitbreiding en verdieping; voor de andere volmachten is het geheel nieuw.

Bij de juiste toepassing van het model Risicobeheersing Volmachten kan veel worden bereikt: het levert een bijdrage aan de kwaliteit van het volmachtbedrijf en volmachtgevers en de accountant kunnen ‘op afstand’ controles uitvoeren waardoor er meer efficiency ontstaat.

Voorwaarde is wel dat het model Risicobeheersing Volmachten kwalitatief goed wordt gevuld. Het model Risicobeheersing Volmachten droeg eerst de naam “Normenkader”. Het is je vast al opgevallen dat er wel mogelijke beheersingsmaatregelen en bewijsmiddelen worden genoemd maar de normen zijn niet echt specifiek.

Tijdens de workshop “De praktische uitvoering van het nieuwe model “Risicobeheersing Volmachten” maken we die normen specifiek. Alle risicocategorieën komen aan bod. Je krijgt inzicht welke informatie je moet uploaden zodat de volmachtgever en accountant de juiste controles kunnen uitvoeren.

Bij de uitvoering van het model Risicobeheersing Volmachten is het essentieel dat je laat zien hoe je taken uitvoert (procesbeschrijving) en welke uitvoeringsdocumenten (bewijsmiddelen) je moet bijvoegen om aan te tonen dat je een taak hebt uitgevoerd. In de workshop staan we stil bij tal van essentiële processen. Je ontvangt verschillende voorbeeldprocessen en sjablonen van uitvoeringsdocumenten, bijvoorbeeld de interne controle polissen en schaden.

Wanneer je het werkprogramma Risicobeheersing Volmachten op een juiste en volledige manier vult dan levert je dat veel voordeel op.

Schrijf je daarom nu in voor de Workshop “De praktische uitvoering van het nieuwe model Risicobeheersing Volmachten”

Datum 

16 mei 2017 

Tijd 

09.30 - 16.00 uur 

Locatie

Het Tabakhuis te Nijkerk

Trainer

Jan van de Veen

Kosten

€ 325,00 (exclusief BTW) en inclusief lunch en handout in de vorm van voorbeeldprocessen en uitvoeringsdocumenten

Meer informatie

jan.vandeveen@jvimpuls.nl - M 06 12 01 07 64

Inschrijven

jan.vandeveen@jvimpuls.nl  

Twitter