LinkedIn Twitter YouTube

Volmachthandboek "Mijn Impuls"

Alle volmachtinformatie centraal en altijd up to date

Mijn Impuls is een dynamisch en overzichtelijk volmachthandboek. U heeft in één keer alle werkbeschrijvingen, procedures, richtlijnen en limieten op uw scherm. Dat helpt u uw werk sneller en veiliger te doen. Met Mijn Impuls neemt u afscheid van statische handboeken en losse documenten en stapt u over op één overzichtelijk en altijd actueel online platform.

Waarom Mijn Impuls?

In veel kantoren is de volmachtinformatie verspreid over verschillende losse documenten of handboeken. Een moderne zoekfunctie om snel de juiste stukken te vinden ontbreekt. Bovendien worstelen volmachtkantoren met het up to date houden van het volmachthandboek. Met als risico dat uw mensen met verouderde stukken werken of steeds sporadischer gebruik maken van het handboek. 

Daarom is er nu Mijn Impuls: een online up-to-date platform en een moderne vertaling van het traditionele volmachthandboek. Werken met Mijn Impuls is niet alleen veiliger, u werkt sneller en prettiger dan ooit. Zo kunt u proces- en werkbeschrijvingen groeperen op basis van een thema, bijvoorbeeld het SAGA of het Uitvoeringsverslag. Een andere mogelijkheid is het koppelen van acties aan processen met uitvoeringsdocumenten. Bovendien kunt u met Mijn Impuls maatschappijaudits veel sneller uitvoeren. Mijn Impuls is opgezet vanuit de dagelijkse praktijk van een volmachtkantoor. Dat betekent dat rekening is gehouden met wet- en regelgeving.

Dit krijgt u

In Mijn Impuls vinden gevolmachtigd agenten online alle relevante procedures, werkbeschrijvingen, uitvoeringsdocumenten, richtlijnen en limieten om hun werk te kunnen doen. Bovendien bevat Mijn Impuls een bibliotheek met allerlei volmachtinformatie. Handig zijn verder de nieuwsbrieven, met duiding van 2/2relevante actuele ontwikkelingen, en de optie om eigen specifieke content toe te voegen.De zoekfunctie is krachtig en prettig in gebruik: u vindt snel wat u zoekt.

De basis van Mijn Impuls is de cloudsoftware van Scienta. Deze software is gevuld door JV Impuls met alle relevante informatie voor gevolmachtigd agenten. Omdat het een cloudoplossing is, kan JV Impuls de informatie op afstand centraal updaten. Geen ingewikkelde releases, cd’s of gehannes met printjes meer. Actualiseren gaat volledig automatisch. Samen met uw eigen specifieke content is Mijn Impuls zo één centrale, altijd actuele, informatiebron.

Prettig en snel werken met Mijn Impuls

  • Alle volmachtinformatie actueel en centraal op één veilig platform
  • Gebruiksvriendelijk, zodat al uw medewerkers snel van start kunnen
  • Voldoet aan alle wet- en regelgeving én aan de eisen van devolmachtgevers
  • Mogelijkheid om proces- en werkbeschrijvingen te groeperen, zodat u de SAGA of de AO/IC audit sneller uitvoert
  • Snellere en betere maatschappijaudits, omdat processen helder zijn beschreven, inclusief bijbehorende uitvoeringsdocumenten
  • Geen grote investeringen nodig, u neemt Mijn Impuls als een maandelijks abonnement af

Vertrouw op JV Impuls en Scienta

JV Impuls is Jan van de Veen, expert in uw sector. Vanuit zijn kennis en netwerk, in continu overleg met gevolmachtigden en verzekeraars, houdt hij Mijn Impuls actueel en relevant. 

De techniek achter Mijn Impuls komt van Scienta. Zij bieden cloudsoftware die in diverse branches – van accountants tot zorginstellingen – gebruikt wordt om op een prettige en veilige manier te werken met interne informatie en procedures. Scienta voldoet aan alle relevante normen, richtlijnen en beveiligingseisen.

Twitter