LinkedIn Twitter YouTube

'Mijn Impuls' wordt steeds beter. Lees meer over de planning & controlcyclus en de Taken Manager

Volmachtgevers en gebruikers van 'Mijn Impuls' geven ons waardevolle suggesties. Daar zijn we blij mee want op deze manier maken we samen Mijn Impuls steeds beter. Met ons team werken we hard aan innovaties. Onze gebruikers geven aan dat 'Mijn Impuls' vooral een praktisch volmachthandboek is, temeer omdat van alle taken van het Werkprogramma Risicobeheersing Volmachten, procesbeschrijvingen en uitvoeringsdocumenten aanwezig zijn. En we hebben met Scienta een oplossing bedacht om snel de procesbeschrijvingen te kunnen uploaden op VolmachtBeheer.

We merken dat er behoefte is aan planning & control van het Werkprogramma. In ‘Mijn Impuls’ hebben we nu een Planning & Control Cyclus (PCC) met een Taken Manager ontwikkeld, die naadloos aansluit op het Werkprogramma. Het Werkprogramma bestaat uit 116 taken. Een aantal taken zijn repeterend. Per jaar moeten 335 taken uitgevoerd worden. Dit geeft al aan dat het belangrijk is om de uitvoering van de taken goed te organiseren. Wij hebben de PCC zo gemaakt dat je per maand ziet welke taken aan bod komen. De PCC is flexibel en kun je volledig aanpassen naar eigen wensen. Met de Taken Manager is aan elke taak een deadline en rappellering gekoppeld. Ruim vóór de deadline word je geïnformeerd dat een taak nog afgerond moet worden. Desgewenst kun je aan een taak ook een medewerker koppelen die verantwoordelijk is voor de uitvoering van een taak. Zo houd je dus zicht en controle. En op deze manier creëer je een efficiënte organisatie van het Werkprogramma. Volmachtgevers zien graag dat je controle hebt op de tijdige, juiste en volledige uitvoering van het Werkprogramma; met ‘Mijn Impuls’ hebben we dit gerealiseerd.

Wij kunnen ons voorstellen dat je graag wilt zien hoe het werkt. Dat kan want we geven met veel plezier en passie voor het volmachtvak een demo ‘op afstand’. Stuur een mail naar volmacht@jvimpuls.nl en we maken direct een afspraak.

Hartelijke groet,

Team ‘Mijn Impuls’ - Marijke – Mart - Jan

Twitter